Одна з найбільших в Україні служб доставок, компанія "Нова пошта" відома своїм доступним і якісним сервісом. Однак буває так, що компанія потрапляє в соціальних мережах у незручні скандали, однією з таких "брудних" справ виявилася посилка в Херсонській області. Замість красивих і бажаних предметів клієнт отримав купу скла.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

Посилка "Нової Пошти", скріншот: Telegram-канал " Народний Ревізор"
Посилка "Нової Пошти", скріншот: Telegram-канал " Народний Ревізор"

"Ще одна невдала спроба довезти посилку цілою. Посилку на пошті запакували в одну коробку, але по дорозі якимось чином перепакували і везли в іншій тарі. Заходи не допомогли і в підсумку клієнт все одно отримав купу скла. #НоваяКаховка (Херсонська область), "Нова пошта №1".",- підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що "Нова пошта" навмисно змінила графік роботи відділень на 14 жовтня через те, що в цей день в країні діє державний вихідний і українці зуміють відзначити відразу чотири важливих Свята - День захисника України, Покрови Пречистої Богородиці, День українського козацтва і річницю створення Української Повстанської Армії.

Працювати відділення та кур'єрська доставка компанії будуть за графіком суботи, про що повідомили в прес-служби пошти. Тоді як практично всі відділення "Укрпошти" працювати 14 жовтня не будуть, українці зуміють скористатися лише обмеженою кількістю поштових відділень. По всій країні таких буде всього 66 одиниць.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Нова пошта" скасувала надання послуги через шахраїв: "Надсилають клієнтам смс для оплати".

Як повідомляв Знай.uа, співробітників "Нової Пошти" пересадили на коней і підірвали мережу: "Швидко і надійно".

Знай.uа писав, довірливі українці масово потрапляють на нову схему карткових шахраїв.