В Україні 25 жовтня в день місцевих виборів планують провести всеукраїнське опитування, яке анонсоване президентом Володимиром Зеленським.

Читайте Знай в Google News!

Так, одним з можливих питань може стати саме зменшення виборчого віку до 16 років.

"Поінформовані співрозмовники видання кажуть, що вони будуть з'являтися з середи - по одному в день. Офіційно ні в офісі президента, ні у фракції "Слуга народу" їх зміст не розкривають. Однак РБК-Україна вдалося дізнатися дві можливі теми опитування: легалізація медичного канабісу і зменшення виборчого віку до 16 років", - стверджує українське видання.

Водночас у Зеленського запевняють, що серед питань не буде "спекуляцій навколо Донбасу та інших класичних провокаційних тем, які історично використовуються політичними групами у своїх агресивних пропагандистських фейках". Джерело РБК-Україна додало, що незважаючи на" лютий опір " окремих політиків опитування все одно проведуть.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Андрій Білецький розкритикував опитування від Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Олена Зеленська в День козацтва показала майбутню гордість України.

Також Знай. ua писав, що президент Польщі Дуда показав Зеленському 18"маляток".