У четвер, 15 жовтня, майже на всій території України як і раніше буде сонячно і тепло. Водночас у західних регіонах – Закарпатській, Львівській та Волинській – є ймовірність дощів, а температура повітря буде трохи прохолоднішою.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, на Заході України дощитиме протягом дня, а температура повітря підніметься до +12 +14 градусів.

Починаючи з Івано-Франківської області і ближче до Центру буде значно тепліше – +14 +19 градусів. Ще тепліша погода в Центрі та на Сході – +16 +20 градусів.

Найвища температура повітря очікується на Півдні – +19 +24 градуса. В інших регіонах, крім трьох крайніх західних, опадів протягом доби не передбачається. Вітер буде дути зі швидкістю 5-10 метрів на секунду.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У Києві в четвер опади також не прогнозуються. Температура повітря залишиться на комфортних показниках в +16 +18 градусів. Вночі трохи прохолодніше – +7 +9 градусів.

погода на 15 Жовтня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

15 жовтня вшановується пам'ять святого Кипріяна. Ясне небо в цей день віщує швидкий мороз. А якщо на Кипріяна сильний дощ і крижаний вітер – зима буде студеною. У цей час відбувається ранній перехід середньодобової температури повітря через позначку в 0 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.