Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зіркова красуня показала гарний знімок зі своїм партнером по проекту "Льодовиковий період" Романом Костомаровим. 30-річна телеведуча позує на плечі спортсмена. Вона граціозно розставила руки і склала ноги.

У підписі до фотографії Регіна зізналася, що зараз важить 54 кілограми і на цьому зупинятися не збирається. Схудненням зірка зайнялася заради нового шоу про фігурне катання.

"А на цьому фото я 59 кілограммчиків 🤪 Прийнято вважати, що для жіночого одиночного катання максимальний зріст спортсменки не повинен перевищувати 150 см, а вага 50 кг. Добре, що у нас парне катання😂 😂 😂, і Роман виявився сильнішим, ніж я думала! Сьогодні я встала на ваги ⚖️, і перемога - 54.5 кг 💪🏻 Але це ненадовго 😂😂😂 🍰 🧁 🥩 🍟", - зізналася Тодоренко.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чоловік Тодоренко Топалов видав найінтимніші подробиці їх сім'ї: "З глухою і слабкою надією".

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко розревілася біля головного символу комунізму.

Також портал Знай.ua писав, що Регіна Тодоренко зробила з Топаловим не тільки сина – спливли несподівані деталі.