У роботі інтернет-банкінгу "Приват24" стався збій. Користувачі мали проблемами з грошовими переказами та поповненням мобільного.

У четвер, 15 жовтня, в роботі додатку "Приват24" стався серйозний збій. Багато користувачів повідомило про те, що вони не можуть переказати кошти з картки на картку або ж поповнити номери мобільних телефонів.

Про проблеми у роботі додатку повідомили в сервісному центрі "Приват24".

"На жаль, на даний момент спостерігаються проблеми при проведенні платежів з карти на карту і платежів на поповнення мобільних номерів в" Приват24 ". Рекомендуємо не повторювати платежі і очікувати зміни статусу платежу", - повідомили в "Приват24".

скрін роботи додатку Приват24
скрін роботи додатку Приват24

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що зовсім недавно - в ніч з суботи на неділю 11 жовтня, ПриватБанк оновлював процесинг фінустанови. Протягом семи годин були недоступні сервіси банку: транзакції за картками, робота "Приват24", а також не працювала мережа банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-терміналів.

ПриватБанк обіцяв, що після оновлення програмного забезпечення процесингового центру поліпшиться робота систем і сервісів, пов'язаних з операціями по картах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк попередив своїх клієнтів про відключення всіх сервісів

Як повідомляв портал Знай.ua, ПриватБанк заблокував картки українців

Також Знай.ua писав, ПриватБанк з 1 жовтня змінив тарифи на деякі послуги