В ефірі телепередачі" Право на владу " у четвер, 15 жовтня, на зв'язок вийшов міністр охорони здоров'я України Максим Степанов. Гості студії поставили йому провокаційне запитання-чому, замість захисних комбінезонів, які потрібні лікарям, закупили ... Будівельні. І в цілому, що кошти, виділені на порятунок людей від коронавірусу і захист лікарів від ковіда, витрачені не повністю. Степанов відповів саркастично:

"Заощадили гроші? Дуже добре. Дам розпорядження ДП медичних закупівель, щоб зробили з цього свої висновки . І додатково розберуся, чому при однаковій якості їх вартість дорожче, ніж ви закупили", - сказав Максим Степанов.

У Степанова також запитали, куди поділися кошти на томографи, ШВЛ, захисні костюми для лікарів. Справу про 65 мільярдів гривень, виділених на боротьбу з коронавірусом, направлено до НАБУ. І в черговий раз в ефірі прозвучала думка про те, що непогано було б відправити такого міністра у відставку.

Раніше Степанов також називати приблизну вартість лікування одного пацієнта від важкої форми COVID-19.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також в офісі президента не виключають ймовірності того, що вся Україна стане однією великою червоною зоною.