Двоє жителів Житомирщини 24 і 30 років були затримані працівниками Бориспільського відділу поліції в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вони пограбували чоловіка і зараз поміщені в ізолятор тимчасового утримання. Про це повідомляти Відділ комунікації поліції Київської області.

Читайте Знай в Google News!

Вони несподівано накинулися на чоловіка, який повертався додому з магазину, побили і відібрали рюкзак з особистими речами і покупками, після чого зникли в невідомому напрямку. Чоловік звернувся до співробітників місцевого відділу поліції за допомогою і дав прикмети нападників, на пошуки яких відразу були орієнтовані всі наряди поліції Бориспільщини та суміжних районів.

Зловмисники затримані поблизу залізничної станції представниками правоохоронних органів. У рюкзаку знаходилися документи, банківська карта на ім'я потерпілого та його особисті речі. Кримінальне провадження за даним фактом було відкрито за частиною другою статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На даний момент вирішується питання про оголошення підозри затриманим, а представники поліції скоро звернуться до суду з клопотанням про обрання для них запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Їм загрожує ув'язнення строком до шести років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коханий не відповідав з липня, причина змусила дружину посивіти: "Задушила власна мати"

Як повідомляв "Знай.ua", головні новини за 15 Жовтня: "слуги" скорочують армію і переводять школу на дистанційку, а президент погрожує НЛО

Знай.ua писав, не минуло й тижня: після оновлення в роботі "Приват24" виникли серйозні проблеми.