20-річний курсант В'ячеслав Золочевський, який зміг вижити після катастрофи Ан-26, планує продовжити навчання в авіаційному інституті.

Читайте Знай в Google News!

У четвер, 15 жовтня, хлопець отримав медаль "За військову службу Україні", присвоєну відповідним указом президента Володимира Зеленського. Про це передає АрміяInform.

В'ячеслав Золочевський, фото Арміяinform
В'ячеслав Золочевський, фото Арміяinform

"У госпіталі я отримав необхідну допомогу, фізичну, моральну. У мене буде реабілітаційний період, буду відновлюватися. Після цього я повертаюся до служби. Буду наздоганяти програму", - поділився В'ячеслав.

Молодий курсант також подякував лікарям, військовим, друзям, які його відвідували, і взагалі всім, хто за нього хвилювався.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ще хочу сказати, що шаную всіх загиблих хлопців", - зазначив він.

В'ячеслав Золочевський, фото Арміяinform
В'ячеслав Золочевський, фото Арміяinform

Відомо, що реабілітацію, на яку відводять місяць, Золочевський проходитиме вдома. Зараз хлопця готують до виписки з лікарні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, загиблих під Харковом курсантів нагородили посмертно, скорботні матері ридають на всю Україну.

Як повідомляв портал Знай.uа, чорні скриньки Ан-26 розкрили правду про трагічний політ, що забрав життя курсантів під Харковом: "Грубі порушення".

Також портал Знай.uа писав, якими були і про що мріяли загиблі під Харковом курсанти: "Мамо, я щасливий!".