В індонезійській провінції Балі вчитель молодших класів через месенджер WhatsApp випадково відправив дітям порнографічне відео замість домашнього завдання. Про це повідомляє AsiaOne. Спочатку викладач повинен був відправити учням відео про живопис, але замість цього випадково переслав порнографію, яку побачив в іншому чаті. Непедагогічну помилку помітили лише через дві години, коли час для видалення відправленого повідомлення вже минув.

Читайте Знай в Google News!

Учитель визнав свою провину, він звернувся до глави села і разом з ним зустрівся з батьками школярів, яким приніс свої вибачення. Вони вирішили не звертатися в поліцію і не доводити справу до кримінального переслідування. Попри це, вчитель все ж був покараний керівництвом школи. Варто відзначити, що в Індонезії діє суворий закон по боротьбі з поширенням порнографії. Там скачування і поширення порно карається штрафом величиною до двох мільярдів Індонезійських рупій або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, тернополянина віддали під суд за фото "з перчинкою" - вивалив свого "дракона" перед камерами.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що у Франківську молода пара попалася на "полуничці".

Також портал "Знай.иа" писав: "розпуста у вульгарних трусах" - як російський стадіон потрапив у смішний скандал.