У суботу, 17 жовтня, на території України встановиться по-осінньому прохолодна і дощова погода. У деяких регіонах країни сильні вітри наблизяться до штормових позначок.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що найхолодніше буде на Заході України. Вдень повітря там прогріється лише до +9 +14 градусів.

"Якщо ви завтра хочете вигуляти свій білий костюм, ніжно-бірюзові нові спортивки або кремові замшеві туфлі, полізти чогось на дах або викласти на вулиці килими, відкладіть це на пізніше", - попередила синоптик.

У центральній частині країни температура підніметься до +15 +20 градусів. А ось жителі східних регіонів зможуть насолодитися майже літніми +18 +23 градусами.

У Київ в суботу прийде осінній холод. Вдень температура повітря в столиці складе всього +11 +13 градусів.

Якщо ви завтра хочете вигуляти свій білий костюм, ніжно-бірюзові нові спортивки чи кремові замшеві туфлі, полізти чогось...

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 16 oktober 2020

Народний прогноз погоди в Україні

17 жовтня відзначається день пам'яті святого Ієрофея, єпископа Афінського. З цього часу посилюються холоди. Люди помітили: чим раніше випаде перший сніг, тим пізніше утвердиться в своїх правах зима, а рання зима найчастіше настає, якщо довго не було першого снігу.

погода на 17 жовтня, фото з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.