Вакцина від Covid-19 пройде випробування в Україні: скільки добровольців погодилися на експеримент

Вакцину проти коронавірусу випробують на українцях. Адже вакцина є найдешевшим і ефективним методом подолання епідемії. Про це повідомила директор Державного експертного центру Тетяна Думенко.

Вакцина, фото: gettyimages
Вакцина, фото: gettyimages

Ветерани СБУ повстали проти нового законопроєкту, маса недоліків: скорочення штату і порушення прав людини

Новий законопроєкт змусив ветеранів СБУ звернутися до Зеленського. Політичний діяч Олександр Качура назвав декілька з багатьох недоліків законопроєкту, адже у п'ятницю, 16 жовтня, комітет Верховної Ради України з питань нацбезпеки запланував розглянути та зареєструвати документ та подати його на повторне перше читання.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

В Україні зростуть пенсії, але не для всіх: у Мінфіні назвали точні суми та категорії осіб

У 2021 році обсяг видатків на пенсійне забезпечення в Україні збільшиться на 1,5 млрд гривень до 204 млрд. Зазначені кошти будуть спрямовані на продовження виплати щомісячної доплати в розмірі 500 гривень 80-річним пенсіонерам, а також - на індексацію пенсій. У 2021 році підвищать пенсії близько 10 млн пенсіонерів.

Пенсії, скріншот: YouTube
Пенсії, скріншот: YouTube

На Україну чекає біблійний потоп: які регіони можуть піти під воду

У світі відбуваються незворотні кліматичні зміни. Рівень світового океану за 100 років, у період з 1901 по 2010 рік, піднявся на 19 сантиметрів. І у випадку, якщо такі зміни триватимуть і надалі, це стане причиною затоплення цілих регіонів, і в Україні в тому числі.

Крим затоплює, фото "Крим.Реалії"
Крим затоплює, фото "Крим.Реалії"

Основні правила вступної кампанії 2021: нові правила та зміни

На порозі - 2021-й рік. МОНУ підготувало нові правила, розширивши список категорій випускників, які можуть подавати заяви онлайн. Дізнайтеся про умови вступу до вищих навчальних закладів після школи, технікуму, коледжу для майбутніх абітурієнтів.

Основні правила вступної кампанії 2021, фото - Рexels
Основні правила вступної кампанії 2021, фото - Рexels