Верховна Рада, фото: Страна
Верховна Рада, фото: Страна

Депутати "злили" сотні тисяч гривень на дезінфектори і маски: з держбюджету в порожнечу

Видання "Українська правда" подало запит, у відповідь на який апарат Верховної Ради надав дані про щомісячні витрати на маски та дезінфікуючі засоби. Виходячи з цього стало зрозуміло, що за час пандемії коронавірусу на ці захисні засоби народними депутатами було витрачено близько 700 тисяч гривень.

Аеропорт Бориспіль, скріншот: YouTube
Аеропорт Бориспіль, скріншот: YouTube


У ЄС знову відкриють безвіз українцям - посол Німеччини назвала терміни

Українці знову зможуть вільно подорожувати Європою за безвізовим режимом, ймовірно, вже влітку 2021 року. До цього часу повинна з'явитися вакцина від коронавірусу або ефективні ліки, які зможуть забезпечити зниження смертності від covid-19, в іншому випадку нинішні обмеження зберігатимуться.

В Одесі викрили "сітку" підкупу виборців, фото Нацполіціі
В Одесі викрили "сітку" підкупу виборців, фото Нацполіціі

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Кандидат у мери купив українців за дешево - тисяча гривень і людина "ваша"

В Одесі викрили "сітку" підкупів виборців. На "гарячому" спіймали голову однієї з виборчих комісій та місцевого жителя, які організували підкуп виборців. Правоохоронці вилучили майже 45 тисяч доларів, призначених для підкупу.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан


Міністр Степанов розповів, що буде з освітою і транспортом під час карантину

Садочки і громадський транспорт продовжать працювати в більшості регіонів: в МОЗ побоюються зупинки економіки через ще більш жорсткі обмеження. Про це заявив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Так, до червоної зони увійшли 68 адміністративно-територіальних одиниць, до яких належать і обласні центри. Він сподівається, що цим і обійдеться: у більшій частині країни продовжить курсувати громадський транспорт, працювати сфера торгівлі та дитсадки.

Дмитро Стужук, фото: Instagram
Дмитро Стужук, фото: Instagram

Популярний у жінок український блогер-мільйонник помер від ковіду, залишивши трьох дітей

Багатодітна мати Софія Стужук розповіла про раптову смерть її чоловіка, блогера Дмитра Стужука, на своїй сторінці в Instagram. Вона ділилася інформацією ще на момент ускладнення ситуації, адже чоловік вночі пережив клінічну смерть і впав у кому. Рідні сподівалися, що Дмитро незабаром прийде до тями, але через кілька годин він помер.