Сайти знайомств, вечірні чати і форуми часом рясніють можливістю знайти людину з таким же ставленням до життя і важливих дрібниць. Однак в Інтернеті все ж з'являються персонажі з величезними масштабами амбітності і дурості, як, наприклад, мила леді з небажанням залишатися "жебрачкою". Про це повідомляє сайт "Настрій".

Читайте Знай в Google News!

У листі на сайті знайомств вона зважилася на одкровення і розповіла, що їй виповнюється 25 років. Зовнішність приваблива, має хороший смак і почуття стилю. "Шукаю чоловіка з річним заробітком від $ 500 тис.на рік. Якщо на цьому сайті є такі, то можете сміливо зі мною зв'язатися. Якщо ви вже одружені, то ми все одно можемо стати хорошими друзями. Мені цікаво також, де ви проводите дозвілля (улюблені бари, ресторани, спортивні зали, бажано з адресами). І стандартне питання, просто з цікавості, як ви вирішуєте, що ця дівчина може стати вашою дружина, а інша - не підходить?",- написала вона.

При цьому, додала, що націлена на заміжжя і організацію цього процесу. Вона попередила, що люди можуть вішати на неї ярлики і вважати корисливою, але сама так не вважає, адже в столиці багато хто дозволяє собі заробіток більше мільйона доларів на рік. "А я просто не хочу бути жебрачкою", — підсумувала дівчина.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На цей лист відповів генеральний директор великого банку. Він заявив, що з великим інтересом прочитав його і вирішив проаналізувати ситуацію з точки зору інвестиційної привабливості. "Мій річний дохід понад 500 тис.доларів. Це саме те, що ви шукаєте. Тому будьте впевнені, ви не даремно витрачаєте час, читаючи мою відповідь. Як бізнесмен можу сказати, що одружитися на Вас-невдале рішення. Все дуже просто", - додав чоловік. І заявив, що тим самим дівчина пропонує бартер "краси" на "гроші".

Однак Краса протягом якогось часу зів'яне, а гроші прірву не повинні, до того ж, його дохід з часом може рости, на відміну від її краси. "Якщо ринкова ціна вас, як активу, впала, ми продамо його. Володіти і далі таким активом - просто безглуздо. Те ж саме про шлюб, до якого Ви так прагнете. Як би грубо це не звучало, але найоптимальнішим вирішенням питання активів, які швидко і стрімко знецінюються, — це їх продаж або здача в оренду", — ще написав генеральний директор.

Він порадив їй зав'язувати з подібними пошуками, шукати способи розбагатіти заробляючи, а не продаючись, що підвищить її шанси знайти багатого дурня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Мурчик, давай дружити": вчені розкрили прийом, який допоможе завоювати серце кішки.

Як повідомляв "Знай.ua", самі некеровані жінки за гороскопом: які знаки Зодіаку не мають гальм.

Знай.ua писав, Тельці просунуться вперед, а леви вигідно познайомляться: гороскоп на 17 Жовтня для всіх знаків Зодіаку.