На сторінці посольства Сполучених Штатів Америки в Україні в соціальній мережі Facebook було опубліковано заяву про те, що наша країна не буде купувати російську вакцину, якщо та не пройде клінічні випробування на безпеку.

Читайте Знай в Google News!

Це повідомлення виклали після "конструктивної" вечері між міністром охорони здоров'я України Максимом Степановим і тимчасово повіреною у справах США Христиною Квін.

Залишається незрозумілим, чому така заява виходить з посольства Сполучених Штатів Америки, а не з боку представників українського уряду. Конструктивна колегіальна вечеря відбулася вчора, 16 жовтня, щоб обговорити боротьбу з COVID - 19 та реформи сектору охорони здоров'я.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пропозиція про закупівлю російської вакцини проти коронавірусу надійшла близько тижня тому від українського депутата "Слуги народу" Олександра Качури. "Ми не маємо права не скористатися тією можливістю, щоб врятувати навіть одне людське життя в нашій країні. Якщо ефективність свою Російська вакцина покаже, будуть рекомендації відповідні, ми будемо зобов'язані домовлятися, ми будемо зобов'язані закуповувати, я вважаю", - заявив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Covid-19 в Україні б'є всі чорні антирекорди, медики шоковані-МОЗ оновило статистику на 17 Жовтня.

Як повідомляв "Знай.ua", доктор Комаровський сказав, Хто ніколи не захворіє на коронавірус: "Досить велика кількість людей"

Знай.ua писав, сотні тисяч гривень на депутатське "апчхі", безвіз для України від ЄС, нові правила карантину і цинічна покупка голосів-головне за ніч.