Юлія Тимошенко вважає, що метою опитування Зеленського є легалізація наркотиків.

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що метою опитування президента Володимира Зеленського, яке буде проводитися в день місцевих виборів, є легалізація марихуани.
Таку думку вона висловила в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

За словами Юлії Тимошенко, якби влада дійсно хотіла дізнатися думку українців, вона б прийняла закон про референдум, а замість цього українцям "підсовують фальсифікат".

"Треба не на "потішних опитуваннях" про це (легалізації медичного канабісу. - ред.) запитувати у людей. Для таких речей існує референдум", - зазначила Тимошенко.

Вона додала, що в таких важливих для всієї нації питаннях рішення людей має бути вирішальним, і для цього проводиться не опитування, а всенародні голосування, які під час своєї передвиборчої кампанії обіцяв застосовувати президент. Однак досі обіцяного закону нема.

"Минуло майже два роки - закону про референдум немає. Його затягують, як тільки можуть ... Сьогодні потрібен справжній референдум, а не "потішне" опитування про легалізацію марихуани. Це не жарти, це - життя наших дітей", - зазначила лідер "Батьківщини".

До слова, питання про легалізацію медичного канабісу є четвертим в списку опитування Володимира Зеленського, який пройде в день місцевих виборів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, Тимошенко закликала не грати небезпечну "рулетку" з коронавірусом

Як повідомляв портал Знай.ua, Тимошенко одужала від коронавірусу

Також Знай.ua писав, Тимошенко вразила новим іміджем.