Овен

Любов поставить вас перед складним вибором. У відносинах можливі випробування на міцність. Якщо друга половинка запропонує романтичне побачення, погоджуйтеся: вас чекає приємний сюрприз.

Телець

Сімейні Тельці і ті, хто у відносинах, відчують безцінну підтримку другої половинки. У самотніх представників знака з'явиться шанс завести цікаве знайомство. Тільки одне правило: знайомтеся в реалі, а не в Інтернеті, домовилися?

Близнюки

Гарний настрій може бути затьмарене капризами другої половинки. Він (а) може встати не з тієї ноги і почати критикувати або чіплятися. Підніміть коханій людині настрій приємним романтичним сюрпризом, або ж проведіть цей день наодинці з собою, перенісши побачення. В цілому, дійте, спираючись на інтуїцію — сьогодні вона права.

Рак

День сьогодні прекрасно підходить для любові і романтики, а також для приємного проведення часу з близькими людьми. Навіть сам факт знаходження поруч з коханою людиною може викликати сплеск яскравих позитивних почуттів. Прогулянки під місяцем і інші прояви романтики і ніжності сьогодні будуть як ніколи до речі.

Лев

Сьогодні Льву необхідно забути про комплекси, які заважають йому бути щасливим в особистому житті. Зірки кажуть, що саме невпевненість в собі є джерелом більшості його проблем. Насправді Лев гідний найкращого: романтики, ніжності, щастя, любові. Зрозумівши це і озирнувшись по сторонах, сьогодні він помітить прямо у себе під носом романтичні можливості, про які навіть не підозрював!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Діва

Сьогодні яким би невиправним оптимістом не була Діва, в особистому житті вона може випробувати почуття безсилля. Її стакан не просто наполовину порожній-Діва готова жбурнути цей самий стакан об стіну! Однак зірки кажуть, що об'єктивних причин для розладу сьогодні немає. Діва просто втомилася, занадто багато сил і емоцій пішло на з'ясування відносин. Її нерви натягнуті, і все, що їм потрібно, це повноцінний відпочинок.

Терези

Сьогодні Терези і їх кохана людина будуть перебувати в прекрасному, гармонійному стані духу! Їх серця будуть битися в унісон, а очі сяяти при вигляді один одного. І для самих Терезів, і для їх обранця, і для всіх навколо очевидно, що це доля. Що ж, можливо і так, але однієї долі і везіння мало. Якщо вогонь любові - це подарунок небес, то заслуга закоханих в тому, що зберегли цей вогонь, не давши йому згаснути.

Скорпіон

Сьогодні необхідно тримати язик за зубами, під впливом моменту ви можете наговорити багато зайвого своїй другій половинці. Не бійтеся попросити вибачення у людини, якого образили в минулому. Баланс між романтичними стосунками та особистим простором та відпочинком все ще дуже важливий для вас.

Стрілець

Згодня Стрілець буде справжнім гедоністом, тобто людиною, яка вміє насолоджуватися життям! Це буде проявлятися і в грайливому настрої Стрільця, і в умінні радіти будь-яким дрібницям. Сонячний день, смачна їжа, ошатне плаття, флірт з незнайомцем або з власним чоловіком... в такі дні, як сьогодні, все навколо розцвічено в яскраві кольори. Особи протилежної статі будуть подібні метеликам, злітається до Стрільця на світло його посмішки і сяючих очей.

Козоріг

Сьогодні Козерогу не варто ускладнювати відносини зі своєю коханою людиною, а будь-які серйозні розмови краще відкласти на потім. Нехай все буде просто, легко і позитивно, а про проблеми і моралі на час можна забути. Проявивши» поверховість і легковажність " сьогодні, Козеріг не пошкодує: разом йому і його партнеру буде, як в дитинстві, невимушено і добре.

Водолій

Водолій ризикує піддатися спокусі-такий вже легковажний у нього буде настрій! День схиляє його до прийняття спонтанних, імпульсивних рішень. І якщо одним з таких рішень стане, наприклад, побачення наосліп або поцілунок з незнайомцем, Водолій навряд чи зможе противитися йому. Якщо ж у Водолія є кохана людина, зірки сьогодні радять йому направити свою кипучу енергію саме в це русло. Непередбачуваність і грайливість Водолія гарантує обом вир пристрастей!

Риби

Якщо останнім часом серце риб було розбите, сьогодні вони нарешті знайдуть сили на те, щоб подивитися на ситуацію під новим кутом. Адже в тому, що вони одні, чимало переваг. По-перше, риби позбулися відносин, що приносили їм біль, а по-друге, вони вільні! Перед ними відкриваються нові можливості і нові шляхи, а попереду чекає нова любов!