Вчора, 16 жовтня, в передмісті Парижу ісламістський терорист відрубав голову вчителю, який розповідав на уроці дітям про свободу слова і самовираження. Про це пише телеграм-канал Perepichka News.

Читайте Знай в Google News!

Як приклад він навів карикатури на Пророка Мухаммеда в журналі " Шарлі Ебдо". Раніше при першій публікації цих злощасних карикатур ісламісти увірвалися в будівлю редакції і вбили 12 осіб. За попередньою інформацією, вбивця-18-річний уродженець Москви чеченського походження.

Теракт, фото Perepichka News
Теракт, фото Perepichka News

На слід підозрюваного поліцейські вийшли після того, як в одному з Твіттер-акаунтів була опублікована фотографія відрізаної голови. Ім'я акаунта-Tchetchene_270 "чечен_270".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

При затриманні терорист-неадекват був убитий. Зараз у цій справі заарештовано вже 9 осіб.

Жорстокий інцидент буде розслідуватися як вбивство, яке пов'язане з терористичною організацією.Еммануель Макрон, чинний президент Франції, доручив міністру внутрішніх справ країни взяти під особистий контроль дане розслідування.

За останні п'ять років це вже восьмий теракт у Франції, організований Ісламською державою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що учитель вдарила дитину по голові і залишилася безкарною.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ревнивий чоловік завіз росіянку в ліс і відрубав руки - дика історія отримала несподіване продовження.

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові псих напав на молоду одеситку і отримав тортом в обличчя.