Сьогодні в будинку по Ново-Астраханському шосе, 60, стався інцидент, в ході якого постраждали дівчатка п'яти і восьми років. Про це повідомляє видання "Взгляд-інфо" з посиланням на голову обласної Служби порятунку Юрія Юріна.

Читайте Знай в Google News!

Як виявилося, батьки дівчаток сварилися в квартирі і, за можливою версією, дівчаток з вікна могла викинути мати. Юрін повідомив: "Молодшу в дуже важкому стані відвезла медична бригада облпспасу, старшу забрали медики ЦМК. Швидка допомога займається матір'ю дітей".

39-річна жінка теж була госпіталізована, імовірно, з ножовим пораненням. Квартира їх знаходиться на четвертому поверсі, на їх балконі сушаться дитячі колготки. Сусіди висловлюються щодо матері дітей, як про хорошу, непитущої жінці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Слідчий комітет Російської Федерації по Саратовській області порушив кримінальну справу за частиною третьою статті 39, пунктами "а, в" частини 2 статті 105 Кримінального кодексу РФ "Замах на вбивство двох малолітніх осіб". Зроблено це щодо жінки, яка викинула дочок з вікна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хоробра Хмельничанка врятувала з палаючого будинку двох маляток: "Пишаємося!"

Як повідомляв "Знай.ua", молодий дніпрянин ледь не позбувся очей у барі - "Келихом в обличчя". Він хотів підійти до барної стійки, але в цей момент його вдарив в обличчя келихом інший відвідувач, який там сидів. Той перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Знай.ua писав, під Львовом розігралася історія забороненого кохання у кращих традиціях 19-го століття: "око не відвести"