У соцмережі Twitter офіційний акаунт України потролив президента Росії Володимира Путіна. Мабуть, це найкращий пост у Twitter за сьогодні.

Читайте Знай в Google News!

Представництво РФ опублікувало фото підводних тварин, що мешкають біля Криму, підписавши анексований півострів "російським". Відповідь не змусила себе чекати.

Офіційний акаунт України в Twitter яскраво відповів і як доказ скинули фотку Путіна.

"Кримські води бачили істот потворніших", - йдеться у підписі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Слід відзначити, що у пості прикріплено фото Путіна у батискафі під занурення у води Чорного моря 2015-го року. У повідомленні нагадується, що Крим - це Україна.

Україна надто втомилась від російської агресії. А Офіційний акаунт України, схоже ведуть досить ерудовані люди. Вони вже не вперше влучно відповідають на дивні заяви росіян, користувачі коментарями шаленіють від креативу і творчості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, над головами воїнів ЗСУ промайнули ворожі "повітряні шпигуни" Путіна, солдати майстерно обірвали стеження - звіт ООС.

Як повідомляв "Знай.ua", сотні тисяч гривень на депутатське " апчхі", безвіз для України від ЄС, нові правила карантину і цинічна покупка голосів — головне за ніч.

Знай.ua писав, синоптик обіцяє на вихідних справжню осінь і похолодання в Україні