У суботу, 17 жовтня, у місті Кропивницький пройшов буревій. Сильний вітер зніс дахи будинків і зруйнував стіни в деяких місцях. Близько сотні родин залишились без даху над головою в прямому сенсі цього слова.

Про це повідомляє голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Назаренко у Facebook і прес-служба ДСНС України.

Читайте Знай в Google News!

"Страшну шкоду наробила сьогоднішня негода. Серйозно постраждав Кропивницький. Шквальний вітер зніс дахи, зірвав зовнішні конструкції на будівлях ... Навіть зруйнував стіни в будинках! Одним словом, біда. На гарячу лінію надходить багато дзвінків", - написав він.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У зв'язку з подією на 16: 00 оперативно зібрали Кропивницьку міську комісію ТЕБ і НС, щоб прийняти план подальших дій. Губернатор додав, що рятувальники, поліція, газовики, а також інші служби вже працюють на місці.

"У місті станом на 18 годину пошкоджено покрівлі близко житлових будинків. Наразі наслідки стихії ліквідовують підрозділи ДСНС", - йдеться у повідомленні надзвичайників.

Смерч, фото ДСНС
Смерч, фото ДСНС

Смерч, фото ДСНС
Смерч, фото ДСНС

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як зареєструвати новонароджених під час пандемії без довідок: пояснення Мінцифри

Як повідомляв портал "Знай.ua", український татусь розповів про знущання і побори у школі: "Забирай свою доньку"

Також "Знай.ua" писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "Припинити будь-які контакти між людьми"