У Києві на Майдані Незалежності пройшло прощання з ветераном АТО Миколою Микитенком, який вчинив акт самоспалення у знак протесту проти політики чинної влади. Попри дощ і карантинні заходи попрощатися з чоловіком прийшло чимало українців — люди не приховували сліз і приходили з квітами.

Читайте Знай в Google News!

Фотографії з церемонії прощання розміщують у соціальній мережі Facebook учасники процесії. Також світлинами поділилася на своїй сторінці в Instagram Українська служба BBC.

17.10.2020 Киев. Прощання з Миколою Микитенком, що вчинив самоспалення на Майдані у ніч з 10 на 11 жовтня. ФОТОрепортаж: https://censor.net/p3225359

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Oleg Bogachuk op Zaterdag 17 oktober 2020

"На Майдані рятував. На Майдані вчинив акт самоспалення. На Майдані попрощались...

МИКОЛА МИКИТЕНКО.

Той випадок, коли говорити вже немає сенсу, а треба щось робити, аби ніколи такого не допускати. Аби герої не вмирали.

Знов говорю.

Відчай.

Сльози навернулись, коли серед натовпу зустрілась очима з воїном, який мок під дощем, зжимав кулаки і намагався втримати сльози.

Як же так?

Це ж і наша відповідальність.

п.с. Володимир Зеленський,

чуйте ветеранів. Чуйте про ці смерті. Це тепер на вашій совісті", — написала щодо цього на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook активістка Аліна Боднар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмарять "сині кити" , ще один підліток потрапив у пастку - "Знайшли з батьківською гвинтівкою"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Моторошна НП сколихнула Київщину, до трагедії - крок:"все сталося у вчителя на очах".

Також «Знай.uа " писав, що Під Харковом школяр наклав на себе руки, не впоравшись з уроками.