Підрозділи Об'єднаних сил продовжують контролювати ситуацію в районі проведення операції. Українські воїни сумлінно виконують свої завдання за призначенням і паралельно готои до миттєвого реагування на будь-які підступні дії противника. Про це повідомив прес штаб ООС у ранковому зведенні щодо ситуації станом на 7: 00 18 жовтня 2020 року.

Читайте Знай в Google News!

Порушення домовленостей про повне і всеосяжне припинення вогню було зафіксовано п'ять разів з боку збройних формувань Російської Федерації за минулу добу, 17 жовтня.

Зокрема, режим припинення вогню російсько-окупаційні війська порушили поблизу населених пунктів Водяне, Авдіївка та шуми. На цих ділянках зафіксовані поодинокі ворожі постріли з гранатометів різних систем. ООС

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Путінські окупанти здійснювали неприцільні постріли, які все ж не становили загрози життю і здоров'ю нашим воїнам, тому вони вирішили не відкривати вогонь у відповідь. Поранення та бойові втрати серед особового складу Об'єднаних сил зафіксовані не були.
У районах населених пунктів Широкине та Харчовик було задокументовано ще два порушення досягнутих домовленостей. Там пролетіли ворожі безпілотники типу "Квадрокоптер", які перетнули лінії розмежування. Однак їх вдалося придушити за допомогою засобів радіоелектронної боротьби, унеможлививши їх подальше застосування.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

По всій лінії розмежування, з початку поточної доби, 18 жовтня, спостерігається тиша — порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Українські захисники, дотримуючись умов домовленостей, які вступили в дію 27 липня 2020 року, готові адекватно реагувати на будь-які підступні і провокаційні дії противника. Слава Україні! ООС

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.30 18 жовтня 2020 року

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.30 18 жовтня 2020 року Слава Україні! Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою підрозділами Об’єднаних сил. Українські захисники, перебуваючи у готовності до миттєвого реагування на будь-які дії противника, сумлінно виконують завдання за призначенням. Упродовж минулої доби, 17 жовтня, збройні формування Російської Федерації п’ять разів порушили домовленості, що були досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 року. Зокрема, режим припинення вогню російсько-окупаційні війська порушили поблизу населених пунктів Водяне, Авдіївка та Шуми. На цих ділянках зафіксовано поодинокі ворожі постріли із гранатометів різних систем. Неприцільні постріли не становили загрози життю і здоров’ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було. Окрім того, на Приазов’ї задокументовано ще два порушення досягнутих домовленостей. Так, у районах населених пунктів Пищевик та Широкине зафіксовано прольоти двох ворожих безпілотників типу «Квадрокоптер», із перетинами лінії розмежування. БПЛА противника були подавлені нашими засобами радіоелектронної боротьби, що унеможливило їх подальше застосування. Від початку поточної доби, 18 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша. Українські захисники, дотримуючись умов домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року, готові адекватно реагувати на будь-які підступні та провокаційні дії противника. Слава Україні!

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zaterdag 17 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стрілянина путінських окупантів на Донбасі зустрічається мовчанням: воїнам ЗСУ допомагає терпіння і сила духу.

Як повідомляв "Знай.ua", прогноз погоди на неділю, 18 жовтня: Україна накриє дощами і поривчастим вітром, чекайте різкого похолодання.

Знай.ua писав, подолати бідність до 2030 вже не вдасться — пандемія остаточно зруйнувала всі надії.