На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 18 жовтня. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися, і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

Думка, перш ніж стати думкою, була почуттям. (Костянтин Станіславський)

18 жовтня

💌 Сьогодні всі справи повинні супроводжуватися благою думкою. Добре робити покупки, оволодіти новими знаннями і ремеслами. Прекрасний час для початку подорожей і ділових поїздок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

🚑 Хвороба цього дня має гострий характер і вимагає швидкого втручання.

🍀 Знайти гроші або металеві предмети – поганий знак. Погано, коли у вас ламаються парасольку, Ключі, кільце – знак зняття захисту, обману. Погано, якщо в будинку щось рветься.

🛏 Сни - віщі. Бачити дорогу, дерева - до виконання бажань. Сняться скляні предмети, посуд – до хвороби і обману.

🍽 Слід готувати просту і легку їжу: салати, бутерброди, закуски. Можна пити кефір і кисле молоко, не рекомендується вино.

👗 👠 Добре одягатися в нове. Сприятливі жовті, блакитні і синьо-зелені кольори. Уникайте червоних, помаранчевих і лілових тонів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку - гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.ua" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.