Овен

У цей день вам властиві ініціативність, красномовство і бадьорість. Прокинеться дар переконання, завдяки якому ви з легкістю привернете на свою сторону корисних союзників. На особистому фронті можливі "дуелі" за вас серед відчайдушно закоханих — через такий скарб, як Ви, хтось і посваритися може.

Телець

Можливо, відбудеться неприємна подія, з якого ви, тим не менш, отримаєте цінний урок. Зіпсований настрій днем компенсує романтичний сюрприз ввечері.

Близнюки

Астрологи радять нікуди не поспішати в цей день, розібратися, що для вас дійсно важливо. Правильна розстановка пріоритетів-крок до успіху. Приділіть увагу друзям і родичам ввечері, по вам сильно скучили.

Рак

На роботі ваші старання нарешті оцінять по достоїнству. Зірки пророкують заохочення від начальства. Вечір корисно присвятити красі і здоров'ю — сходити на масаж або фітнес.

Лев

У такої яскравої особистості, як ви, багато заздрісників. Сьогодні вони можуть активізуватися і почати ставити палиці вам в колеса. Будьте обережні, не піддавайтеся на провокації, намагайтеся зберегти обличчя навіть в самій пікантній ситуації. Подбайте про конфіденційність особистих листувань і фото.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Діва

У цей день дисципліновані Діви можуть влаштувати собі "Свято неслухняності". Відпросіться з роботи і проведіть день вдома на дивані, об'їдаючись солодким або дивлячись улюблену мелодраму. Сходіть на шопінг — обновки відмінно піднімуть вам настрій. День проходить під девізом" для себе, коханого(й)".

Терези

Сьогодні ви можете відчути себе сильно недооціненими. Все просто - ви занадто тягнетеся до людей, яким до вас немає ніякого діла і ігноруєте тих, кому дійсно важливі. Помінявши пріоритети в спілкуванні, ви відкриєте для себе дивовижний світ власної цінності. Вам буде чудово вдаватися в понеділок все, що пов'язано з творчістю і прикрасою життя.

Скорпіон

Саме час позбутися від вантажу старих ран і образ. Ви більше не живете в минулому, залиште його позаду. Корисно зробити ритуали змін-подорожі, переїзди, оновлення гардеробу і зміни іміджу. Викидайте без жалю мотлох, який нагадує вам про минуле. У Вашому житті настає нова епоха.

Стрілець

У цей день ви можете відчувати, як вас долають проблеми і тлінність всього сущого. Поспілкуйтеся з дітьми. Їх свіжий і яскравий погляд на життя зарядить вас енергією. У професійному плані важливо проявити посидючість і наполегливість, матеріальна винагорода не змусить себе чекати.

Козоріг

Зробивши істотне зусилля над собою і подолавши прокрастинацію, досягнете успіху. Сьогодні буде несподівано легко відмовитися від шкідливої звички або важкої їжі, почати бігати вранці. Як відомо, перший крок найважчий. Далі як по маслу.

Водолій

Непоганий день, відповідний для будь-якого спілкування. Ви відмінно ладнаєте з людьми, легко завойовуєте їх симпатії. Є шанс заручитися підтримкою впливових осіб, можна знайти надійних ділових партнерів і помічників. Деяким представникам знака запропонують нову роботу або довгострокову співпрацю.

Риби

Риби, сьогоднішня доба ідеальні для вирішення господарсько-побутових проблем. Можливо, вас навіть назвуть майстрами на всі руки-домочадці в захваті від ваших умінь. Тільки не заробіться-післяобідній час бажано присвятити спокійному проведенню часу.