У понеділок, 19 жовтня, Антициклон Otmar виштовхає з території України нещодавні дощі і навіть гірські снігопади. Скажений циклон йде геть з України.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Синоптик зазначила, що понеділок опиниться переважно під його впливом, тобто, суттєві опади не очікуються. Проте, як капосна молодша сестра, все ж фронт зачепить його північну периферію і тому невеликі дощі 19-го жовтня можуть спостерігатися вздовж смуги від західних областей через Черкащину, Полтавщину до Сумщини і зачепить трохи Харківщину. Вітер буде з північного заходу.
Температура повітря вже нагадує про те, що осінь - не останній прохолодний цьогорічний сезон, температура знижується.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

"Завтра максимально в Україні передбачається +9+13 градусів, на південному сході та у південній частині +13+17 градусів. У нічні години ймовірні подекуди заморозки, особлива там, де будуть прояснення, безхмарна погода", - зазначає синоптик.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще
У Києві понеділок буде сухим, навіть сонячним, проте холодним, вночі +3+6 градусів, вдень +9, +10 градусів.
Можна буде погрітися в Києві у четвер-п'ятницю, потепліє до +16 градусів.
А поки що - одягайтеся відповідно, носа можна і бажано закривати маскою, буде тепліше), хоча ще й будуть коливання градусів, проте все ж генеральну ротацію шаф пора робити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, погода на 15 жовтня для всієї України: тепло і сонце обмине відразу кілька областей.

Також портал Знай.uа писав, що снігові зими українці бачитимуть раз на 10 років, експерт назвала причини: "Незворотні зміни".

Також портал Знай.uа писав, що Львівщину засипало снігом на Покрову. У соціальних мережах почали ділитися незвичними як для жовтня світлинами з курорту "Захар Беркут".