Екс-прем'єр міністр України і лідер політичної фракції " Батьківщина” Юлія Тимошенко опублікувала в Facebook захоплений пост на адресу українського композитора і піаніста Євгена Хмари. Відгук політика про новий альбом Хмари Freedom To Move (свобода рухатися) виконаний трепетних епітетів, надихаючого настрою і подяки. Помітно, що звуки музики підкорили жіночу душу 59-річної Тимошенко.

"Це був місток у всесвіт гармонії, сплетений з блискучих звуків, досконалих акордів, вібрацій і ритмів. В одну яскраву мить применшилося все другорядне і непотрібне, залишаючи душу і серце наодинці з Її Величністю музикою", — такі прекрасні рядки присвятила екс-прем'єр Євгену Хмари.

Сьогоднішній світ — швидкоплинний, переповнений інформацією, подіями та емоціями. Ми поспішаємо, хвилюємося, долаємо...

Geplaatst door Юлія Тимошенко op Dinsdag 20 oktober 2020

Для довідки: Євген Хмара-композитор, піаніст-віртуоз, володар голлівудської премії імпровізаторів і міжнародного статусу Yamaha Artist. Щоб повною мірою передати його майстерність і звучання створюваних ним композицій, не вистачить ніяких слів. Це потрібно слухати, і бажано на самоті і в навушниках хорошої якості. Занурення в паралельний всесвіт гарантовано, і не тільки нами — Юлія Тимошенко вважає точно так само!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадавши, Тимошенко закликала не грати небезпечну "рулетку" з коронавірусом

Як повідомляв портал Знай.uа, Тимошенко одужала від коронавірусу

Також Знай.uа писав, Тимошенко вразила новим іміджем.