У Вологодській області Росії сталася аварія вертольота. Вертоліт впав у річку, в результаті чого загинули двоє людей. Пізніше стало відомо, що під час аварії загинув колишній місцевий заступник губернатора Олег Васильєв. В останні роки життя чиновник очолював юридичну особу, яка контролювала резиденцію Діда Мороза у Великому Устюзі.

За попередніми даними, аварія сталася через помилку пілота, – не розрахувавши, він зачепився гвинтом за Високовольтні дроти ЛЕП.

Вертоліт "Робінсон-Р44" впав сьогодні, 20 жовтня в річку Сухону в Нюксенському районі. Подія трапилася поруч з селом Мис. Вертоліт летів з Вологди в Великий Устюг.

Наглядові органи перевірять, як дотримувалося законодавство про безпеку польотів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

На місце події негайно виїхав Вологодський транспортний прокурор Віталій Пучков. Ситуація знаходиться на особистому контролі Північно-Західного транспортного прокурора Володимира Владимирова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський "розрахувався" з сім'ями загиблих в авіакатастрофі в Чугуєві: відкупився мільйонами

Як повідомляє портал «Знай.uа» Якими були і про що мріяли загиблі під Харковом курсанти: "Мамо, я щасливий!"

Також «Знай.uа " писав, що Чорні скриньки Ан-26 розкрили правду про трагічний політ, що забрав життя курсантів під Харковом: "грубі порушення"