У Черкасах суд засудив неповнолітнього хлопця до 10 років позбавлення волі за зґвалтування троюрідної сестри. Про інцидент повідомив правозахисник Дмитро Ревун у Facebook.

"Судом і слідством було встановлено, що учень однієї зі шкіл Черкаської області під час літніх канікул, користуючись безпорадністю своєї молодшої сестри, неодноразово вступав з нею в статеві стосунки.

Про те, що трапилося в цій родині дізналися аж до новорічних свят, коли дівчинка стала відчувати болі і нудоту – до того моменту її вагітності було вже 14 тижнів.

Зі свідчень дівчинки суду стало відомо, що сама вона про це нікому не розповідала через страх. Після скарг на здоров'я мати відвела дитину в місцеву лікарню, де медикам описали всі симптоми і сказали, що у дитини болить живіт і відсутня менструація, а в результаті вагітній дівчинці поставили діагноз "гастрит" і прописали ліки, включаючи антибіотики.

Через місяць мама з донькою знову звернулися за медичною допомогою, де їм сказали, що з дитиною все нормально, просто "перехідний вік". Ще через місяць болю і нудоти (фактично через два місяці з моменту звернення) дівчинку додумалися направити до гінеколога і на УЗД, де мамі і повідомили, що дівчинка вагітна.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Пізніше медики повідомили батькам, що дівчинці рекомендовано перервати вагітність, оскільки під час вагітності вона приймала антибіотики, які їй же і прописали лікарі.

Після чого дитині стали давати препарати для медикаментозного аборту. Зі свідчень допиту матері встановлено, що дівчинка дуже важко це перенесла, часто втрачала свідомість. Після переривання вагітності донька стала замкнутою, говорила, що не хоче ходити в школу і стала приймати заспокійливі препарати", - написав Ревун.

За його інформацією, у дівчинки встановлені особливо тяжкі наслідки у вигляді психічних розладів адаптації з вираженою тривожно-депресивною симптоматикою, суїцидальною налаштованістю і галюцинаторними включеннями, що мають стійкий характер.

При цьому підсудний провину не визнав і заявляє, що все було добровільно.

Черкасский суд приговорил несовершеннолетнего к 10 годам лишения свободы за изнасилование малолетней, троюродной...

Geplaatst door Дмитрий Ревун op Zaterdag 17 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Києві таксист зґвалтував беззахисну пасажирку.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі батько-збоченець збезчестив 12-річну доньку.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові побожний чоловік скоїв страшне з 11 дівчатками.