У Сполучених Штатах Америки стався інцидент, пов'язаний з падінням військового літака. Винищувач Військово-Морських сил США F / A-18E Super Hornet розбився під час навчального польоту. Подія сталася ще в понеділок, 20 жовтня, але про нього стало відомо тільки наступного дня.
Про інцидент повідомила офіційна сторінка військової бази ВМС США Limur в соціальній мережі Facebook. Відзначається, що при падінні військового літака ніхто не постраждав. Пілот встиг вчасно катапультуватися, і зараз він доставлений в лікарню. Про його стан не повідомляється, але відомо, що він живий, і зараз знаходиться в медичному закладі під наглядом фахівців.
Причини падіння винищувача поки невідомі. Призначено розслідування інциденту і сформована комісія, яка з'ясує, чому сталася аварія, і чи була провина пілота в пригоді. Представники бази Limur заявили, що роблять все можливе для розслідування інциденту і надають всю необхідну інформацію місцевій владі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, працювали на російські компанії, які фінансують терористів - СБУ заблокувала роботу call-центру на Донбасі

Як повідомляв портал " Знай.ua", США, Британія, Туреччина і не тільки готові прийняти українців – які умови перетину кордонів. Владислав Криклій розповів, які країни готові приймати українців з 15 червня