Українцям варто готується до затримок своїх посилок з-за кордону. Митниця влаштувала рейди на ММПО – місця міжнародного поштового обміну) - пунктах, де проводять поштове оформлення посилок, що йдуть одержувачам в Україні.

За даними поштових операторів, масові перевірки почалися приблизно з 10-х чисел жовтня цього року. Зараз вони проходять по всій країні.

Читайте Знай в Google News!

Найбільше перевіряють посилки з Китаю, США, Європи.

"До нас перевірка прийшли несподівано. На ММПО нашої компанії до Львова приїхала комісія з Києва і почала перевіряти всі посилки з усіх країн: США, Канада, Європа, Китай. Перевірка тривала майже тиждень. За цей час не було виявлено порушень, тому комісія поїхала на інші перевірки", - розповів UBR.ua засновник "Укр-Китай Коммуникейшин" і Meest China В'ячеслав Лисенко.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Співробітники пошти припускає, що таким чином може бути пробують зірвати сезон розпродажів, який починається в листопаді, "Чорна п'ятниця".

"Я б не сказав, що почалася війна з посилками. Насправді вона ніколи не закінчувалася. Щороку Митниця робить подібні акції перевірок. Термін затримки посилок через це назвати складно, так як все залежить від того, як довго буде проходити цей "посилковий локдаун". Митниця фізично встигає перевірити посилок набагато менше, ніж надходить за день", - зауважив у бесіді з UBR.ua директор київського офісу компанії-сервісу з доставки з США та Європи USAin.UA Віктор Катеринюк.

Такі рейди безпосередньо впливають на терміни поставки товару їх одержувачам в Україну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, співробітників "Нової Пошти" пересадили на коней і підірвали мережу.

Як повідомляв Знай. ua, "Нова пошта" привчає українців до битих посилок — перепакували по дорозі.

Також Знай. ua писав, що "Нова пошта" скасувала надання послуги через шахраїв.