У середу, 21 жовтня, в мережі показали, як в Горішніх Плавнях Полтавської області насправді "дотримуються" карантинних обмежень у період коронавірусної пандемії.

Читайте Знай в Google News!

Так, днями в місті відбулося урочисте відкриття нового маркету популярної продуктової мережі "АТБ". Натовп людей зібрався під будівлею, щоб скупитися продуктами за зниженими цінами.

Варто відзначити той факт, що більшість відвідувачів були без захисних масок, а соціальної дистанції не було зовсім. Про це повідомляє Telegram-канал "Чорний список".

"А ось так відкривалося АТБ в Горішніх Плавнях кілька днів тому. Ніякої дистанції, маски - на одиницях. Як би потім не довелося урочисте відкриття ще одного інфекційного відділення проводити", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

відкриття АТБ, фото Андрія Куценка
відкриття АТБ, фото Андрія Куценка

відкриття АТБ, фото Андрія Куценка
відкриття АТБ, фото Андрія Куценка

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у парламенті влаштували допит міністру охорони здоров'я Максиму Степанову – народні депутати заговорили про його звільнення.

Як повідомляв портал Знай.uа, у розпал пандемії політики влаштували "антиковідне" мега-свято: безмаскова навала і кандидати з коронавірусом.

Також портал Знай.uа писав, що 75% від загальної кількості летальних випадків від коронавірусу припадає на пацієнтів старше 65 років. Про це заявив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов.