Для українців у яких нещодавно з'явилися діти є хороші новини. Державний сервіс "Дія" презентував платформу "єМалятко", за допомогою якої тепер можна вирішити безліч проблем. Даний сервіс дозволить батькам отримати відразу 9 послуг за однією заявою, і все це не відходячи від смартфона або персонального комп'ютера.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації команди "Дія" в мережі Facebook.

"єМалятко", скріншот: Facebook
"єМалятко", скріншот: Facebook

"Як отримати послуги єМалятко? Комплексний сервіс для батьків можна отримати онлайн і офлайн. Надсилайте інструкцію знайомим батькам немовлят, щоб полегшити їм життя. Без черг і нервів. 9 послуг за 1 заявою, зручно і швидко.", - пишуть представники "Держави в смартфоні".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

До публікації додали інформаційну схему, на якій детально презентували нові функції та послуги:

"єМалятко", скріншот: facebook // diia.gov.ua
"єМалятко", скріншот: facebook // diia.gov.ua

Також варто нагадати нашим читачам, що Міносвіти запустило випробування так званих електронних шкільних щоденників і журналів. Відомо, що нові додатки для створення і ведення шкільних електронних журналів і щоденників тестували з 5 по 16 жовтня. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Міносвіти.

У випробуванні нових додатків взяли участь не менше ніж два-три навчальні заклади з кожної області. Всі отримані від вчителів і адміністрацій шкіл зауваження буде оперативно оброблено і враховано при налаштуванні системи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, фейковий додаток "ПриватБанк" розоряє українців: повна копія, будьте обережні.

Як повідомляв Знай.uа, Google дозволить "наспівати" і розшукати мелодію невідомої вам пісні.

Знай.uа писав, Facebook змінив логотип Messenger вперше за 7 років, що змінилося.