Для багатьох любителів поїсти в довгоочікуваній дієті найстрашніше далеко не голод, а думки, які необхідно тримати в голові, наприклад: "Що ж ще з'їсти?". Адже не всі системи для схуднення мають чітке меню з великою кількістю рецептів.

Читайте Знай в Google News!

Іноді потрібно і серйозно напрягти фантазію, щоб скласти смачний і в той же час відповідний дієті план харчування. У дієтологів є своє рішення такої проблеми.

Схуднення, скріншот: YouTube
Схуднення, скріншот: YouTube

У тому випадку, якщо тривалі методики не працюють, якщо готування корисних страв забирає багато часу і багато грошей, спробуйте влаштувати марш-кидок. Один тиждень - мінус 6 кг при надмірній вазі понад 30 кг і мінус 3 кг при невеликому відхиленні від норми. І врахуйте, що голодувати вам не доведеться.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чи замислювалися ви, які три продукти зможуть з легкістю задовольнити потребу у вуглеводах, жирах і білках? Їх часто використовують окремо, роблячи тим самим дієту занадто суворою, але якщо їх поєднати, виходить суперсбалансоване меню.

Схуднення, скріншот з YouTube
Схуднення, скріншот з YouTube

Головні герої - вівсянка, сир і яблука. Кожен з цих продуктів регулярно фігурує в чиїйсь новій програмі. Будь-який з цих продуктів хороший для жиросжигания сам по собі: яблука — джерело корисних вітамінів і мінералів, мінімальної кількості цукру для тонусу; вівсянка очистить кишечник за допомогою клітковини і забезпечить достатню кількість складних вуглеводів; сир містить жирні амінокислоти, що розганяють метаболізм, а також білок.

Дієта, фото pxhere
Дієта, фото pxhere

Плюси цієї швидкої дієти:

- втрата ваги в короткі терміни (видиме зменшення об'єму талії вже на п'ятий день);

- чиста і здорова шкіра обличчя вже на третій день;

- мінімальна трата часу на приготування їжі;

- дешеві та доступні продукти;

- збалансоване харчування;

- відсутність голоду і відчуття легкості в шлунку.

З мінусів можна відзначити тільки те, що вівсянка на воді йде важко, краще відразу їсти її з яблуком. А ще меню з трьох продуктів швидко може набриднути тим, хто їх просто не любить.

Приблизне меню на день:

Сніданок: тарілка вівсяної каші і 2 яблука.

Обід: тарілка вівсянки з медом, 100 г сиру і 3 яблука.

Вечеря: 200 г сиру і 2 яблука.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Alyona Alyona розкрила секрет диво-дієти, раптові зміни вражають.

Як повідомляв Знай.uа, секрет довголіття Єлизавети II: як виглядати по-королівськи, система правил і порад дієтолога.

Знай.uа писав, Дорофєєва і MamaRika чесно зізналися: їсти котлети, борщ і пиріжки можна, не гладшаючи.