Кандидат у депутати Вінницької ради Олена Жучинська від Партії "Слуга народу" за останні дні виклопотала катастрофічну антирекламу завдяки своїй обсценній лексиці через те, що муніціальна варта наклеїла їй штраф. Про це вона поділилася зі своїми передплатниками в соціальній мережі Instagram в Stories.

Читайте Знай в Google News!

В її промові практично кожне слово було нецензурним. Сидячи в машині, вона розповіла, що перебувала в центрі міста на місці для паркування, після чого представники муніципальної варти наклеїли їй штраф.

Після цього, в коментарях до її публікацій люди задалися питаннями про те, навіщо їй йти в політику, тоді як Олена Жучинська не придумала нічого кращого, окрім як посилати людей і говорити про те, що їй все одно на цю ситуацію.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У Telegram-каналі "IN UA" зберігся запис цього Stories. У відео міститься величезна кількість обсценной лексики, строго 18+. "Ти як депутатом стала???", "А навіщо тобі йти в депутати?", "Вам потрібно свинями на фермі управляти з такою мовою ... У депутати, в тому числі і в депутати ...", - написали користувачі під останньою публікацією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Львовом слуг Зеленського спіймали на мерзенному вчинку з дітьми: поки канікули.

Як повідомляв "Знай.ua", "Слуги народу" на Донбасі нічим не допомогли: ВСУ змушені були боротися не на життя, а на смерть, ворог підраховує втрати.

Знай.ua писав, за програш у боротьбі за крісло мера Києва "Слуги народу" хочуть зупинити вибори, - Ігор Луценко.