У суботу, 24 жовтня, погода буде дощовою на Заході, Півночі та в Києві. Однак температура повітря буде досить теплою для осені.

Як повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці, невеликі опади пройдуть на Півдні і в Харківській області.

У західних областях середня денна температура повітря буде в межах +14 +17 градусів. Протягом дня синоптики Укргідрометцентру прогнозують дощі, які закінчаться до вечора. Сонце так і не вийде.

Водночас на Сході України погода буде сонячною. Вдень стовпчики термометра покажуть там до +13 +16 градусів. У південних областях буде найтепліше – +19 +23 градусів. При цьому на Півночі весь день буде дощ. Температура повітря складе +14 +17 градусів.

У Києві в суботу буде хмарно і сиро. Повітря прогріється до +14 +16 градусів. Вдень можливий невеликий дощ.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вихідні. 24-25 жовтня в більшості областей України очікується погода без опадів, лише в суботу по Півночі та на...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 23 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.