В Україні оновили карантинні зони: на які міста чекає повний локдаун з 26 жовтня

26 жовтня, в Україні почне діяти нове епідемічне зонування. Таке рішення ухвалили за результатами позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Місцеві вибори 2020: хто, як і де зможе проголосувати

Україна - на фінішній прямій. До місцевих виборів 2020 залишилися лічені дні. Тим, хто ще не визначився, варто познайомитися із кандидатами у депутати та мери на місцевих виборах у вашому населеному пункті, щоб обрати найбільш гідних. Дізнайтеся про голосування без прописки та що робити у разі, якщо допущено помилку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Місцеві вибори 2020: хто, як і де зможе проголосувати, фото - Рexels
Місцеві вибори 2020: хто, як і де зможе проголосувати, фото - Рexels

Створення "протиковідного" Нацштабу, "бронювання" 6 млрд в держбюджеті та прогнози МОЗ – чого чекати українцям

Однією з найважливіших подій цього тижня стало єдине впродовж кількох останніх тижнів пленарне засідання Верховної Ради. Нардепи зібралися задля прийняття "рятувальної" Постанови №4228, положення якої передбачають створення окремого Спецштабу для протидії COVID-19 та закладання в держбюджеті на 2021 рік близько 6 млрд на заходи з модернізації медзакладів та протидію спалахам небезпечного вірусу. Водночас, міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що у МОЗ прораховують навіть найгірший сценарій розвитку подій.

Звільнення не привід залишитися без зарплати: як отримати свої "кровні" після скорочення

В Україні закон дозволяє отримувати частину зарплати після звільнення у вигляді допомоги по безробіттю. Крім того, допомогу на час карантину можуть отримувати і ті, хто втратив частину заробітку.

Допомога по безробіттю, скріншот: YouTube
Допомога по безробіттю, скріншот: YouTube

Голий Ляшко з вилами пішов на "скотиняк" просто перед виборами, українці в паніці: "Невже за клоуна?"

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко представив нову пісню і кліп своєї політичної сили. Він опублікував епічне відео на своєму каналі в YouTube.