Підрозділи ЗСУ України та інших складових сил оборони продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням, дотримуючись домовленостей, що вступили в дію, про повне і всеосяжне припинення вогню на Донбасі. Тому ситуація в районі проведення ООС повністю контролюється нашими воїнами. Про це повідомив прес штаб ООС у ранковому зведенні станом на 7: 00 24 жовтня 2020 року.
Читайте Знай в Google News!
У смугах відповідальності наших бригад зафіксували два порушення режиму припинення вогню з боку російських збройних формувань, за минулу добу, 23 жовтня.

Так, недалеко від населеного пункту шуми противник застосував стрілецьку зброю, а в районі Катеринівки – підствольний гранатомет і стрілецьку зброю. ООС

Зона ООС, скріншот: Youtube
Зона ООС, скріншот: Youtube

З боку українських захисників не зафіксовано поранень і бойових втрат. Воїни ЗСУ та пожежники державної служби України з надзвичайних ситуацій вчора зуміли ліквідувати пожежу поблизу Станиці Луганської. Крім того, були також локалізовані осередки загоряння недалеко від населеного пункту Лопаскино.
Від початку поточної доби, 24 Жовтня, спостерігається тиша і відсутність вогневих провокацій з боку путінських окупантів на всіх ділянках лінії розмежування. З боку українських підрозділів, які залучені до проведення операції Об'єднаних сил, триває неухильне дотримання умов режиму припинення вогню.

Підрозділи, залучені до проведення операції Об'єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму припинення вогню і готові адекватно відреагувати у разі загрози їхньому життю або здоров'ю. Слава Україні! ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі окупанти відправили безпілотник стежити за ЗСУ, але марно: українські воїни зруйнували всі плани ворога.

Як повідомляв "Знай.ua", "Слуги народу" на Донбасі нічим не допомогли: ВСУ змушені були боротися не на життя, а на смерть, ворог підраховує втрати.

Знай.ua писав, день тиші перед виборами, безстрокові канікули, недоступні похорони і основна версія катастрофи Ан - 26 з курсантами — головне за ніч.