Головний лікар-інфекціоніст України Ольга Голубовська заявила, що через рік весь світ стане зовсім іншим. Вона вважає, що багато хто переоцінить те, що має, деякі люди роблять це вже сьогодні.

Читайте Знай в Google News!

Про це Ольга Голубовська розповіла журналістам одного з українських видань.

Ольга Голубовська, фото: Ukrinform
Ольга Голубовська, фото: Ukrinform

За словами Ольги Голубовської, якщо українці і далі будуть безтурботно ставитися до протиепідемічних заходів, це може призвести до катастрофічних наслідків. Вона нагадала, що в більшості європейських країн діють найжорсткіші обмеження, а також введені максимальні штрафи.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Люди повинні розуміти, що нікому буде надавати допомогу. Ми на межі колапсу. Це абсолютний факт, особливо ті зони, які зараз "червоні". Ми навіть у найважчий сезон не вступили. З листопада по січень будуть піки такі, що я думаю, всі прозріють миттєво", - прогнозує фахівець.

Також вона підкреслила, що в питаннях протидії таким захворюванням не повинно бути жодної особистої думки. Якщо українці продовжать ігнорувати карантин, на нас чекають глобальні наслідки пандемії.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Україні вже кілька днів поспіль спостерігаються антирекорди за новими виявленими випадками коронавірусу. Тільки за п'ятницю, 24 жовтня, медиками було зафіксовано 7014 нових випадків зараження на коронавірусну інфекцію covid-19.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, після "побачення" з Зеленським польський президент зліг з коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа, імунітету від Covid-19 не дочекатися: лікар дав жорстке попередження.

Знай.uа писав, в Україні продовжили канікули в школах: кого карантин знову закрив удома.