Фахівці склали список фруктів, вживання яких слід обмежувати. Більшість з них містить величезну кількість цукру та інших речовин. Вони можуть привести до загострення хронічних захворювань. Про це пише Ukr.Media.

Читайте Знай в Google News!

В першу чергу, фахівці виділили яблука і радять не захоплюватися ними, так як він містить багато кислоти, протипоказаної при геморої, панкреатиті і колітах. Тому досить з'їдати всього 1-2 яблука в день.

Також виділяють стиглі груші, якими не варто захоплюватися в другій половині дня, через те, що вони можуть спровокувати бродіння в поєднанні з білковими продуктами. Ще захоплення цитрусовими може привести до серйозної шкоди зубної емалі і до ускладнення перебігу діабету, панкреатиту і подагри.

Фрукти, скріншот: Youtube
Фрукти, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Однією з найбільш корисних ягід вважається виноград. Але його медики не рекомендують пацієнтам з виразкою шлунка, діабетом, цирозом печінки і гіпертензії. А банани небезпечні діабетикам, їх ще й не можна вживати разом з молочною продукцією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський пояснив, чому діти не ростуть: не треба запихатися кашею, все набагато простіше

Як повідомляв "Знай.ua", рак молочної залози: гінеколог "Я соромлюсь свого тіла" розповіла, як провести самостійний огляд.

Знай.ua писав, шкідливий зелений чай: лікарі розповіли, які порушення викликає улюблений напій тих, що худнуть. Надмірне вживання цього продукту призводить до ряду порушень в організмі, включаючи підвищений тиск і анемію.