Незважаючи на домовленості про перемир'я між Азербайджаном і Вірменією, тривають руйнівні обстріли з обох сторін, в результаті яких зараз постраждало місто Степанакерт в Нагірному Карабасі. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій Республіки Арцах у соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

У публікації наголошується, що в результаті ракетного удару був пошкоджений газопровід, що постачає квартал, загорівся автомобіль і постраждали довколишній господарський магазин і будівлі. Жертв серед мирного населення не зафіксовано.

Нагірний Карабах, фото: Держслужба з НС Республіки Арцах
Нагірний Карабах, фото: Держслужба з НС Республіки Арцах

В іншому Telegram-каналі під назвою "Rusrep" заявляють про те, що авіаудар був проведений з дронів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Військові дії за Нагірний Карабах не припиняються між Вірменією і Азербайджаном, незважаючи на досягнуте і оголошене гуманітарне перемир'я. Президент Азербайджану заявляв про взяття під контроль низки населених пунктів збройними силами країни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вірменія порушила перемир'я у Нагірному Карабасі в день незалежності Азербайджану: полетіли перші снаряди

Як повідомляв "Знай.ua", Українські воїни на Донбасі раніше стріляли і досить: путінські окупанти знову порушують.

Знай.ua писав, демонстранти підпалили дві місцеві церкви: палаючий купол відірвався від святині. Одна з церков відома тим, що в ній найчастіше проводить церемонії чилійська поліція. Увірвавшись всередину, люди спалили ікони.