Британці виступили проти переведення годинників, тому що не хочуть ще одну додаткову годину у 2020 році. вони створили петицію і запропонували перейти на зимовий час 1 січня 2021 року.

У ніч на неділю, 25 жовтня, у Великобританії переведуть годинники на зимовий час, тобто на годину назад. Один з жителів країни опублікував петицію проти переведення годинників, тому що він не хоче отримати додаткову годину в 2020 році, пише LADbible.

Петиція була опублікована на сайті уряду Великобританії. Заявник пропонує не переводити годинник зараз, а зробити це вже в 2021 році 1 січня.

"Не переводьте годинник в цьому місяці. Ми не хочемо ще однієї години 2020 року. Це був довгий і важкий рік для всіх. Давайте не відкладати позбавлення від нього" - йдеться в тексті петиції.

На жаль, уряд відхилив цю пропозицію, але не тому, що вважає це поганою ідеєю. Просто на сайті уряду цій темі вже була присвячена інша петиція.

"У зв'язку з можливою триваючою ізоляцією уряду слід вжити надзвичайних заходів, щоб зберегти британський літній час на майбутню зиму. Цей захід може принести величезну користь мільйонам людей", - написав автор петиції, яка була опублікована раніше.

Наразі пропозицію підтримало всього 259 осіб. Для того, щоб уряд відповів на цей запит, треба зібрати 10 000 підписів, а щоб петицію внесли на розгляд парламенту - 100 000.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна не отримувала від ЄС сигналу про можливий перегляд безвізу

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський у Лондоні підписав важливу угоду з Джонсоном: на українців чекає торгівля і крок до безвізу

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай.ua писав, чи справді існує загроза закриття кордонів