Дедалі більше міст в Україні потрапляють до "червоної" зони, люди просто нажахані тим, що локдаун в країні може зупинити всі економічні процеси. Однак кінотеатрам дозволили працювати в "червоній" зоні карантину. Таке рішення прийняла держ комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомили журналістам одного з українських видань.

Читайте Знай в Google News!

"Як і в багатьох країнах Європи – тепер і в Україні кінотеатрам дозволено працювати в" червоній " зоні карантину. Відвідувачі тут можуть відчувати себе безпечно – маски, кондиціонування, розсадка через крісло-50% залу", - йдеться у повідомленні.

Коронавірус, фото: кадр з відео
Коронавірус, фото: кадр з відео

У міністерстві зазначили, що наразі аналізують ситуацію щодо подальшої роботи закладів культури в "червоних" зонах – в першу чергу, театрів та музеїв.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Наразі МКІП вивчає та аналізує ситуацію щодо подальшої роботи закладів культури у "червоних" зонах - у першу чергу театрів та музеїв. Таке рішення не тільки дозволить глядачам отримати "свіжий ковток повітря" від нових фільмів чи вистав, але й дозволить вижити культурним інституціям у період карантину", - вказано у повідомленні.

Там вважають, що таке рішення "не лише дозволить глядачам отримати "свіжий ковток повітря" від нових фільмів чи вистав, але й дозволить вижити культурним інституціям в період карантину".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Всі прозріємо": головний інфекціоніст України розповів про пік захворюваності на covid-19 в країні.

Як повідомляв Знай.uа, імунітету від Covid-19 не дочекатися: лікар дав жорстке попередження.

Знай.uа писав, в Україні продовжили канікули в школах: кого карантин знову закрив удома.