Мер Києва Віталій Кличко звернувся до українців зі свого будинку в день місцевих виборів у неділю, 25 жовтня. Відеоролик він розмістив на своїй сторінці Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Кличко зазначив, що це перші вибори, на яких він не голосуватиме. Причиною стало те, що він лікується від коронавірусу і на даний момент знаходиться вдома на самоізоляції.

"Сьогодні вперше за багато років я не голосую на виборах — лікуюся вдома. Вірус вразив буквально в останній день перед виборами. Працюю Дистанційно та контролюю роботу міських служб. Йдучи на виборчу дільницю, не забувайте про правила безпеки! Одягніть маску, візьміть антисептик, ручку. Дотримуйтеся соціальної дистанції на ділянці. Ми все подолаємо! Бережіть себе!",- сказав Кличко.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадуємо, мер Києва Віталій Кличко заразився коронавірусом перед місцевими виборами.

"Друзі! Коронавірус підкрався в самий невідповідний момент. Сьогодні отримав позитивний результат тесту. Робота мера під час пандемії передбачає постійний ризик. Спілкування з людьми, перевірка лікарень. Зокрема, регулярно бував в інфекційних відділеннях, де лікують хворих COVID-19. Враховуючи специфіку роботи, регулярно робив тести. Сьогоднішній, на жаль, невтішний. Відчуваю себе добре. Але змушений піти на самоізоляцію. Буду працювати з дому. Будь ласка, не порушуйте правила і не ігноруйте загрозу! Бережіть себе", - написав Віталій Кличко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кличко підхопив коронавірус перед виборами.

Як повідомляв Знай. ua, Кличко звернувся до киян "з дивана" в день виборів.

Також Знай. ua писав, що у Києві стартували вибори мера, як голосують жителі столиці.