Сьогодні, 25 жовтня, у день місцевих виборів в Україні віддав свій голос й прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Глава уряду проголосував на виборчій дільниці у Львові за місцем реєстрації.

Читайте Знай в Google News!

Денис Шмигаль на виборчу дільницю у Львівському професійному коледжі спорту прийшов не сам, прем'єр-міністру склали компанію його дружина та старша донька.

Денис Шмигаль на місцевих виборах, фото: кадр з відео
Денис Шмигаль на місцевих виборах, фото: кадр з відео

На дільниці, де голосував прем'єр, була посилена охорона, працювали вибухотехніки та спецохорона. Роботу дільниця розпочала із затримкою. Прем'єр чекав 20 хвилин разом з усіма виборцями. До місця голосування він прибув із дружиною та донькою. Денис Шмигаль повідомив, що з кандидатами визначився без проблем. Він також зазначив, що ці вибори є особливими.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На місцевих виборах вже встиг віддати свій голос й голова Верховної Ради України Дмитро Разумков. Він зазначив, що сподівається на чесні вибори і очікує, щоб в кожен регіон "прийшла нормальна влада", яка розуміє, що вона буде робити, і зможе відповідати за свої дії.

Денис Шмигаль на місцевих виборах, фото: кадр з відео
Денис Шмигаль на місцевих виборах, фото: кадр з відео

Також на виборчу дільницю прийшов виконати свій громадянський обов'язок й президент України Володимир Зеленський. Опісля глава держави дав коротку пресконференцію. Щоправда, через декілька хвилин він буквально втік, пояснивши, що "нікому його відповіді не цікаві".

Сьогодні, дільниці відкрили о 8:00, вони працюватимуть до 20: 00. Всі, хто перебуває на виборчій дільниці, повинні бути в засобах індивідуального захисту, а також дотримуватися дистанції. Для людей з температурою встановили спеціальні кабінки та урни для бюлетенів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вибори в Україні: на Зеленського накинулася гола активістка, президент не оцінив

Як повідомляв портал "Знай.ua", місцеві вибори в Україні: Разумков відмовився відповідати за "косяки" Зеленського

Також "Знай.ua" писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "Припинити будь-які контакти між людьми"