Кандидат від Партії "Європейська солідарність" ганяє волонтерів Зеленського, які пропонують відповісти на запитання президента, щодо Ірпеня. У відповідному відео можна почути прості запитання Ярослава Куца про те, хто уповноважив від президента проводити опитування, яку компанію представляють і де бейджик і посвідчення.

Читайте Знай в Google News!

Він звинувачував волонтерів у порушенні законів, хоча за фактом опитування не порушує закон. Ніхто через півтора року не міг і думати про те, що буде спостерігатися така картина. Петро Порошенко сьогодні порівняв опитування Зеленського з фальсифікаціями виборів у 2004 році. Він заявив, що питання Зеленського зіпсували йому настрій, і попросив волонтерів "розбігтися" біля дільниці.

Це опитування є почасти передвиборчою технологією, а почасти інструментом для легітимізації певних кроків для команди президента України Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Зеленська на виборах зробила те, на що не наважувалася жодна перша леді: на одній хвилі з українцями. 25 жовтня вона прийшла на свою дільницю, щоб проголосувати на місцевих виборах.

Як повідомляв "Знай.ua", на дільниці Петра Порошенка активно відповідають на запитання Зеленського: чекають екс-президента. "Європейська солідарність" рішуче налаштувалася на місцевих вибір-2020.

Знай.ua писав, вибори в Україні: на Зеленського накинулася Гола активістка, президент не оцінив.