У понеділок, 26 жовтня, українців чекає цілком комфортна погод, як для останніх днів жовтня. Тепло і сухо, дощами не пахне. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Читайте Знай в Google News!

За прогнозом синоптика, понеділок в Україні знову буде переважно сухим, теплим, із ранковими туманами. Дощі можливі 26 жовтня лише місцями у південній частині, окрім Запоріжжя.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

"Температура повітря протягом дня дозволить ще елегантний одяг, колготки у прозорий "ден", розстебнуті в обід пальта й курточки, незимові фасони й кольори: очікується +12+17 градусів, на Півдні місцями до +20 градусів. Вітер з південного сходу, невеликий або помірний", - йдеться у повідомленні.

У Києві понеділок буде без дощу, близько +14 градусів. Тепла погода протримається найближчими днями, похолодає ближче до наступних вихідних, але, знову таки, це похолодання не буде остаточним.
Так що гойдаємося на температурній каруселі й далі. Схоже, що цей гарбузово-грибний жовтень бореться за звання місяць року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Венера оживає: знайдено нову ознаку життя, куди зможуть переселятись земляни.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.