Рік Щура, який "замкнув у нори" понад 50% населення планети через пандемію коронавірусу, і "запам'ятався" іншими катаклізмами, добігає кінця. Трохи більше ніж через 2 місяці, прийде Новий рік, який стане роком бика. Астролог Тамара Глоба розповіла, що 2021 рік буде більш вдалим для всіх знаків Зодіаку, ніж 2020-й, але для деяких він все-таки стане особливо хорошим. Глоба назвала три знаки зодіаку, які надовго запам'ятають 2021 в позитивному сенсі цього слова.

зоряне небо, фото Pxhere
зоряне небо, фото Pxhere

На велику удачу варто сподіватися Рибам. Тамара Глоба зазначає, що чим більше випробувань і труднощів їм приніс 2020 рік, тим більше радості і щастя принесе 2021. Рибам доведеться пережити ще один важкий момент до кінця 2020, але вже в наступному році всі їхні страждання і переживання будуть повністю компенсовані.
Для Дів наступний рік принесе новий сенс в житті. Він принесе великі зміни в особистому житті, і високі шанси нарешті позбутися від самотності і насолодитися справжнім щастям.

Для Тельців 2021 рік стане роком усвідомлення. Ви зможете зрозуміти, чому ваше життя пішло саме так, а не інакше, і що потрібно зробити для того, щоб стати по-справжньому щасливими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадавши, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку-гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.ua" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.