Вранці в понеділок, 26 жовтня, жіночий рух Femen провів акцію солідарності біля будівлі Посольства Республіки Польща в Україні. Причиною стало рішення польського Конституційного суду, який підтримав заборону на аборти.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Perepichka News".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Тим часом феміністки не дрімають. Після вчорашнього перформансу перед Зе, активістка Femen роздяглася поруч з посольством Польщі в Україні і закликала "сестер до зброї". Таким чином дівчина боролася з недавнім посиленням польського закону про аборти", - йдеться у повідомленні.

По-перше, це ефективно, а по-друге-18+. На знак протесту проти цього рішення активістка оголилася біля посольства. На її тілі були написані гасла: "My body is my choise" - "Моє тіло - мій вибір" ,"Siostry do broni " - "Сестри, до зброї".

В руках активістка тримала вішалку, як символ незаконних абортів. Дівчину відразу ж схопила поліція і відвела в автомобіль, так і голою посадили на заднє сидіння.

Лідер руху Femen Ганна Гуцол каже, що в нинішньому сезоні Femen робитиме акцент не на верх, а на низ жіночого тіла.

Гола феміністка, фото: youtube
Гола феміністка, фото: youtube

"Femen експериментує з форматом і намагається задіяти весь жіночий арсенал у боротьбі за права. Далі буде більше акцій з акцентом на дітородні органи, так як дітородна функція-це і є первинна влада".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві дівчина без трусиків задерла спідницю перед Зеленським, відео скандалу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Разумков одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах на свою дільницю.

Також Знай.uа писав, що Віталій Кличко звернувся до киян"з дивана".