Дарія Лаврова є матір'ю 38-річного Артура з аутизмом. 24 жовтня вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пост, який є криком про допомогу, адже її дитину побили четверо підлітків до втрати свідомості.

Читайте Знай в Google News!

Також вона прикріпила фотографії, на яких зафіксувала побої. Видно гематоми як на ногах з обох сторін, так і на самому тулубі, в області живота. "Вчора четверо 12-тирічних підлітків побили мого сина, аутиста, інваліда 1-ої групи, який просто гуляв у дворі, нікого не чіпаючи! Побили ПРОСТО так, від нічого робити, знаючи, що він безпорадний і не дасть здачі, - штовхали ногами , зваливши на землю, вчотирьох - одного, до непритомного стану!!!! Ось так зараз виглядає мій син!",- написала вона в публікації.

Побиття аутиста, скріншот: Facebook
Побиття аутиста, скріншот: Facebook

Підлітки вчинили це на вулиці Урицького. Вони не вперше знущаються над 38-річним Артуром, відчуваючи свою безкарність. Тому цей напад для його матері став останньою краплею, Дарія написала заяву в поліцію.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Однак у регіональному Головному управлінні МВС не підтвердили, і не спростували, цю інформацію. В їх офіційному коментарі йдеться про призначені судово-медичні експертизи і про те, що перевірка обставин побиття знаходиться на контролі керівника відомства генерала-лейтенанта Михайла Бородіна.

Побиття аутиста, фото: Facebook
Побиття аутиста, фото: Facebook

Батьки підлітків заявляють про те, що Артуру необхідно гуляти окремо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві повернулася схема з лихих 90-х, під ударом - водії: "Під'їжджають на мопедах і..."

Як повідомляв "Знай.ua", місцеві вибори довели: у Луцьку спостерігач викинувся з вікна, щоб не рахувати голосу.

Знай.ua писав, тернополянин побив поліцейського на виборах: хотів зробити це вночі.