Нова обраниця українського бізнесмена Дмитра Дубілета стиліст Юлія Пелипас впала зі сходів і тепер змушена носити гіпс на нозі. Щоб розважити свою кохану Дмитро вправляється у малюванні на гіпсовому "полотні", в який "закутана" нога Юлі.

Про роман співзасновника monobank і екс-міністра Кабінету міністрів України Дмитра Дубілета та колишнього fashion-директора журналу Vogue Юлії Пелипас ​​ходили чутки вже давно, пару не раз бачили разом на світських заходах, але офіційних підтверджень закохані робити не поспішали.

Та зрештою Дмитро Дубілет і Юлія Пелипас ​​підтвердили стосунки.
Відповідне визнання Дубілет зробив у своєму Instagram.

"Днями моя дівчина Юля брала участь в одній міжнародній конференції. Перебуваю під великим враженням", - написав він під фото з Юлією.

А нещодавно стало відомо, що Юлію спіткала невдача - дівчина впала зі сходів. Про це повідомив Дмитро Дубілет, оприлюднивши відповідне фото.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На фото зображено, як Дмитро малює фломастерами по загіпсованій нозі Юлії.

"Днями Юля невдало спустилася зі сходів. Тепер, коли я їй читаю лекції про прапори, вона не може втекти, муа-ха-ха. А коли вексиллологічний матеріал особливо важливий, як у випадку з Домініканською республікою, доводиться закріплювати матеріал малюнком на гіпсі", - підписав фото Дубілет.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мікеле Морроне приохотився до БДСМ і прикував красуню до ліжка

Як повідомляв портал Знай.ua, Тарзан запропонував новим ″дівчаткам″ покращити свій фінансовий стан

Також Знай.ua писав, у Романа Віктюка виявили коронавірус